Kiinteistöjen ulkomaalaukset Akaan ja Tampereen alueella

Akaan Asuntosaneeraus Oy on osaava kumppani asuntojen saneerauksiin. Saat meiltä esimerkiksi ulkomaalaukset sekä sisätilojen maalaukset ja kokonaisvaltaiset huoneistoremontit.

Ota yhteyttä!

Maalaustöiden osaamista

Saat meiltä ulkopintojen maalaustyöt ja esimerkiksi julkisivusaneeraukset ammattitaidolla kaikkiin kohteisiin. Huolehdimme esimerkiksi liiketilojen, kerrostalojen, omakotitalojen ja vapaa-ajan asuntojen ulkopintojen maalauksesta kokemuksella.

 

Meiltä löytyy runsaasti kokemusta maalaustöistä. Käy tutustumassa referensseihimme ja ota yhteyttä!

Referenssit

Ulkomaalaukset tarpeidesi mukaan

Ulkomaalauksen avulla voimme parantaa rakennuksen ulkonäköä nopeasti. Uusi maalipinta myös suojaa taloa sateelta ja säätilojen vaihtelulta.

 

Jos uusi rakennus tarvitsee maalipintaa tai jos vanha maalipinta näyttää kuluneelta, käännyt ammattilaistemme puoleen! Annamme mielellämme tarjouksen urakkaasi varten.

Sisämaalaukset kaikille pinnoille

Teemme myös kaikki sisäpintojen maalaukset, kuten kattomaalaukset ja seinien värien uusimiset. Sisämaalaus on helppo tapa saada uutta ilmettä sisätiloihin ja jopa lisätä kiinteistön jälleenmyyntiarvoa.


Jotta maalaustöiden jälki näyttäisi viimeistellyltä, työ kannattaa antaa ammattilaisten käsiin. Ota siis yhteyttä ja pyydä meidät apuun! Hankimme remontissa tarvittavat materiaalit, suojaamme kohteen, suoritamme maalaustyöt huolella, viimeistelemme työt ja huolehdimme vielä loppusiivouksesta.

Remontit pienistä pintaremonteista suuriin urakoihin

Yritykseltämme saat halutessasi samalla muutkin tarvitsemasi remontit sisä- ja ulkotiloihin. Sisätiloissa teemme kaikenlaisia remontteja pienistä pintaremonteista kokonaisvaltaisiin huoneistoremontteihin saakka. Meiltä onnistuvat esimerkiksi keittiöremontit, kylpyhuoneremontit ja muiden märkätilojen remontit. Saat meiltä myös ulkopintojen kokonaisvaltaiset saneeraukset.

 

Hoidamme kaikki työt sinulle erittäin helpolla avaimet käteen -periaatteella, eli hankimme remontissa tarvittavat materiaalit, suojaamme kohteen, suoritamme remonttityöt huolella, viimeistelemme työt ja huolehdimme loppusiivouksesta.

Olemme osaava kumppani ulkomaalauksiin.

Palvelemme Akaan ja Tampereen seuduilla.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteydenottolomake

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.