Kattavat huoneistoremontit Akaan ja Tampereen seudulla

Etsikö huoneistoremontillesi luotettavaa tekijää? Akaan Asuntosaneeraus Oy tekee pienet ja suuret huoneistoremontit, kylpyhuoneremontit, ulkopintojen maalaukset ja julkisivuremontit Akaan ja Tampereen seudulla kokemuksella ja vahvalla asiantuntemuksella.

Ota yhteyttä!

Monipuoliset palvelut

Teemme remontit omakoti-, rivi- ja kerrostalokohteisiin Akaan ja Tampereen alueilla. Palvelemme yksityisiä kotitalouksia, yrityksiä ja taloyhtiöitä ammattitaidolla ja luotettavasti.

 

Palveluvalikoimamme on monipuolinen, ja saatkin meiltä kaiken niin sisä- kuin ulkoremontissakin tarvitsemasi.

 

Palvelumme kattavat esimerkiksi:

  • kokonaisvaltaiset huoneistoremontit
  • pienet pintaremontit
  • tapetoinnit
  • maalaustyöt
  • laatoitukset
  • kylpyhuoneremontit. 

Teemme työt tunti- tai urakkatyönä sopimuksen mukaan. Hintatasomme kestää vertailun muihin rakennusalan yrityksiin.

Muut palvelut

Remontit maalauksista täysremontteihin

Ammattitaidolla tehty huoneistoremontti lisää kodin tai muun tilan viihtyisyyttä ja voi vaikuttaa positiivisesti myös sen jälleenmyyntiarvoon.

 

Muutoksia saa aikaan jo pienelläkin vaivalla. Esimerkiksi seinien maalaus on nopea ja kustannustehokas tapa muuttaa sisätilojen ilmettä. Teemme kaikenlaiset sisätilojen remontit pienistä maalaustöistä kokonaisvaltaisiin remontteihin, joissa uusimme vaikka kaiken lattiasta kattoon.

 

Toteutamme pienet ja suuret urakat alusta loppuun aikataulussa ja kustannustehokkaasti. Jos etsit osaavaa remonttityön toteuttajaa, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Sertifioitua osaamista myös kylpyhuoneremontteihin

Haluatko kylpyhuoneeseesi aivan uutta ilmettä ja raikkautta? Pohditko, onko vesieristys puutteellinen tai sellainen, että se ei vastaa enää tämän päivän vaatimuksia? Kaipaatko tiloilta parempaa toimivuutta?

 

Meiltä löytyy myös kylpyhuoneiden ja muiden kosteiden tilojen remontoinnissa tarvittavaa erikoisosaamista. Varmistamme, että kylpyhuoneremonttisi toteutuu kaikilta osin tämän päivän vaatimusten mukaisesti. Palvelumme kattaa kaiken tarvikkeiden hankkimisesta remonttiin ja remontin loppusiivoukseen asti.

Lue lisää

Teemme huoneistoremontit osaavin ottein Akaan ja Tampereen seudulla.

Uusimme kaiken vaikka lattiasta kattoon saakka.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteydenottolomake

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.