Vaivattomat kylpyhuoneremontit Akaan ja Tampereen seudulla

Kaipaavatko kotisi märkätilat kunnostusta toimivuutensa puolesta tai unelmoitko raikkaasta ilmeestä kylpyhuoneeseen? Akaan Asuntosaneeraus Oy tekee kylpyhuoneremontit vaivattomasti Akaan ja Tampereen seudulla. Tulemme mielellämme paikan päälle ja kartoitamme remontin tarpeen.

Ota yhteyttä!

Näin tunnistat remontin tarpeen

Kylpyhuone voi tarvita remonttia monesta syystä. Jos kylpyhuone on vanha, se voi vaikuttaa kuluneelta. Laatat saattavat tummentua ja jopa irtoilla. Tuoksu voi olla kostea tai märkä. Huolta voivat aiheuttaa myös vesieristeiden kunto ja riittävyys.


Toisinaan remontti tulee eteen esimerkiksi perheen koon tai elämäntilanteen muuttuessa. Lapsiperhe tarvitsee kylpyhuoneelta eri asioita kuin esimerkiksi ikääntynyt ja liikuntarajoitteinen henkilö.

 

Mikä ikinä tilanteesi onkaan, me autamme ammattitaidolla. Ota yhteyttä ja pyydä meidät arviointikäynnille!

Helppo avaimet käteen -remontti

Toteutamme kylpyhuoneremonttisi tehokkaasti ja sovitun aikataulun mukaisesti – aina kerralla valmiiksi. Huolehdimme esimerkiksi kosteusmittauksista, vesieristystöistä, remontista laatoituksineen ja esimerkiksi kaikkine tarvittavine putkitöineen. Asennamme uudet kylpyhuonekalusteet paikoilleen. Lopuksi vielä siivoamme jälkemme huolellisesti.

 

Autamme sinua valitsemaan kylpyhuoneeseen sopivat laatat ja kalusteet ja tilaamme myös halutessasi kaiken puolestasi. Jäljiltämme kylpyhuoneesi on juuri toiveidesi mukainen!

Remontointia arkeesi mukautuen

Kylpyhuoneen remontti kestää yleensä muutamia viikkoja. Mahdolliset kuivatukset tai rakenteiden korjaukset lisäävät kestoaikaa.

 

Suunnittelemme ja hoidamme työt kuitenkin sinun aikataulusi ja tarpeesi mahdollisimman hyvin huomioiden. Työskentelemme tehokkaasti ja pidämme kiinni sovitusta aikataulusta.

Valitse osaava tekijä remontillesi

Teemme kylpyhuoneremontit ja muut kosteiden tilojen remontit pitkään kokemukseen perustuvalla ammattitaidolla. Meillä on VTT:n vesieristyssertifikaatit.

 

Käytämme ainoastaan laadukkaita materiaaleja ja otamme huomioon erityistoiveesi. Kerromme mielellämme lisää, joten ota yhteyttä!

Tutustu referensseihimme

Meille tärkeintä on työhömme tyytyväinen asiakas. Olemme saaneet kiitosta laadukkaasta jäljestä ja hyvästä palvelusta.

 

Käy tutustumassa tarkemmin referensseihimme!

Referenssit

Tarjoamme osaamista kylpyhuoneremontteihin Akaan ja Tampereen seudulla.

Toteutamme remontin helpolla avaimet käteen - periaatteella.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteydenottolomake

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.