Saneeraustyöt Akaan ja Tampereen seudulla

Akaan Asuntosaneeraus Oy tekee monenlaiset saneeraustyöt sisällä ja ulkona. Saat meiltä esimerkiksi sisämaalaukset ja julkisivuremontit.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Monipuolista saneerauspalvelua

Etsitkö luotettavaa ja kokenutta saneeraaja? Yrityksemme tarjoaa laajan valikoiman palveluita huoneistoremonteista kylpyhuoneremontteihin ja ulkomaalauksiin. Lisäksi hoidamme esimerkiksi sisätilojen maalaukset ja kokonaiset julkisivuremontit.

 

Meillä on monipuolista kokemusta ja osaamista erilaisista saneeraustöistä, ja teemme työmme aina ammattitaidolla ja korkealla laadulla. Saat meiltä myös vaivatonta avaimet käteen -palvelua niin halutessasi.

Huoneistoremontit

Sisämaalaukset tarkasti

Huoneiston maalaus on tehokas tapa piristää sisätilojen ilmettä ja parantaa viihtyisyyttä. Sisämaalaus on työ, jonka voi tehdä itsekin, mutta ammattilaisen palkkaaminen varmistaa laadukkaan lopputuloksen. Ammattilaisemme tuntevat erilaiset pinnat, maalit ja maalaustekniikat erinomaisesti.

 

Autamme mielellämme myös maalien valitsemisessa. Värien valinnassa on hyvä ottaa huomioon tilan käyttötarkoitus, valaistus ja muut sisustuselementit.

 

Huolehdimme koko maalausurakasta sinulle helpolla avaimet käteen -periaatteella. Suojaamme huonekalut ja lattiat huolellisesti ennen maalaustyötä. Tasoitamme ja pohjamaalaamme seinät ennen varsinaista maalaustyötä. 

 

Ota yhteyttä ja pyydä ammattilaisemme apuun!

Täydet julkisivuremontit

Kiinteistön julkisivu on alttiina vaihteleville sääolosuhteille, ja ajan myötä se alkaa kulua. Auringon ultraviolettisäteily, sade, pakkanen ja tuuli voivat aiheuttaa monenlaisia vaurioita.

 

Julkisivuremontti on ajankohtainen, jos maalipinta on halkeillut tai rappeutunut tai jos seinät vuotavat tai eristävät heikosti. Julkisivuremontti auttaa myös parantamaan rakennuksen ulkonäköä ja nostaa parhaimmillaan sen arvoa. 

 

Ammattilaisemme toteuttavat julkisivuremontin laadukkaasti. Autamme sinua suunnittelusta ja materiaalivalinnoista toteutukseen ja viimeistelyyn saakka. Meillä on jo runsaasti kokemusta ja osaamista eri materiaaleista ja työtekniikoista. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Saat meiltä osaavat tekijät saneeraustöihin Akaan ja Tampereen seudulla.

Palvelumme kattaa myös kokonaisvaltaiset julkisivuremontit.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteydenottolomake

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.